Povestea Anghel Constantin Tailoring incepe cu Anghel Constantin care, la 14 ani, cosea pentru prima dată. La 17 ani castiga premiul „Degetarul de aur” iar la 22 ani devine maistru croitor. Iata ca in cei peste 40 de ani de experienta in croitorie, locul de munca s-a transformat în pasiune.

Desi cel mai tanar croitor din echipa dedicata costumelor barbatesti la comanda a intreprinderii mestesugaresti  Sarguinta Targoviste, in 1979 devine maistru croitor si sef de sectie adica cel care coordona activitatea croitorilor la comanda din intreprindere- croit, cusut, probe, controlul calitatii, finisaj, comunicarea cu clientii si furnizorii.

Dupa Revolutie, in 1992, deschide propria afacere pastrand domeniul de activitate- croitorie la comanda pentru barbati.

Incepand cu anii ’90, ca urmare a deschiderii pietelor, invazia confectiilor din Asia a avut un impact major asupra producatorilor interni de îmbracaminte tinand cont de preturile de dumping practicate de acestia dar pe termen mediu si lung concurenta a fost benefica deoarece clientul a putut experimenta calitatea aferenta fiecarui pret. In acest context, valorificarea experientei în aceasta meserie a devenit posibila exclusiv prin promovarea calitatii- tesaturi din fibre naturale de la cei mai buni producatori mondiali, accesorii de calitate, atenție la detaliu, promovarea unei etichete vestimentare masculine atemporale, implicarea clientului in realizarea costumului sau camasii prin posibilităti multiple de personalizare, cunoasterea tendintelor in moda masculina, asigurarea unei experiente memorabile clientului, toate la un pret corect.

In prezent, observam cu placere interesul si aprecierea in crestere a barbatilor romani pentru meserii si manufactura de calitate. Multi clienti sunt curiosi si fascinati sa vada cum se croieste manual un costum doar din centimetru si formule, cum se ataseaza manual o maneca la un sacou sau cum se face un buzunar ceea ce ne bucura si ne sporeste increderea in a promova calitatea si a ne face in continuare cu pasiune și mandrie meseria de o viata.

Va asteptam cu drag in atelierul nostru pentru a cunoaste croitorii si pentru a vedea profesionistii la lucru!

Alege manufactura din Romania pentru o dezvoltare sustenabila!

ANGHEL CONSTANTIN

ANGHEL CONSTANTIN

MAISTRU CROITOR

Croitoria l-a ales pe Anghel Constantin cand a decis ca vrea sa invete o meserie pentru a fi independent financiar. Astfel, la 14 ani s-a inscris la scoala profesionala profil croitorie barbati, la 17 ani castiga distinctia Degetarul de Aur iar la 22 ani devenea maistru croitor si sef de sectie.

In cei peste 40 de ani de experienta in croitorie, meseria a devenit pasiune.

ECHIPA DE CROITORESE

Dupa ce stofa este croita de maistrul croitor in functie de modelul stabilit cu clientul, doamnele croitorese specializate in croitoria la comanda pentru barbati preiau reperele taiate si le transforma cu rabdare si maiestrie in costume, sacouri, pantaloni, camasi, jachete si paltoane.

Produsul cusut urmeaza sa fie probat de catre client si apoi finalizat. Croitoria la comanda necesita manufactura premium si timp, un costum realizandu-se in peste 40 ore.

ANGHEL IONELA

ANGHEL IONELA

DESIGNER

Inca din copilarie, Ionela era implicata in activitatile din atelierul de croitorie. Dupa 15 ani de experienta in vanzari, moda si design vestimentar a lansat propriul brand )ang dedicat femeilor. Zi de zi o gasesti la masa de lucru alaturi de maistrul croitor si se asigura ca fiecare comanda este realizata la standardul dorit si vine cu solutii in productie.

Ionela este pasionata sa croiasca si sa invete de la maistrul croitor cum se solutioneaza provocarile constitutiilor atipice analizand cauza si efectul.

ANGHEL SIMONA

ANGHEL SIMONA

CONSULTANT

Atunci cand ne contractezi iti raspunde Simona. Cu o experienta de peste 20 de ani in retail, fashion si customer care, Simona consiliaza toti clientii nostri si acorda timpul necesar fiecaruia pentru a face cea mai buna alegere. In afara timpului alocat clientilor, se ocupa de relatia cu tesatoriile, furnizorii de furnituri si urmareste tendintele internationale in moda masculina.

Vizitele la atelier se programeaza deoarece Simona doreste sa aloce timp individual fiecarui client pentru a ii intelege nevoia si a oferi raspunsuri personalizate.